Vraag me wat ik doe en ik zal zeggen:

"Ik werk met mensen die zich niet meer goed voelen op hun werk of die zodanig veel stress ervaren dat het hun leven overheerst. Daarnaast ondersteun ik organisaties die willen inzetten op meer vitaliteit en werkgeluk bij hun medewerkers." 

 

Ik was steeds op zoek

Sinds mijn 18 jaar, het moment dat ik een studiekeuze moest maken, ben ik steeds op zoek geweest naar welke job er het beste bij mij zou passen. Ik had daar helemaal geen zicht op en elke job dat ik gedaan heb was wel leuk, maar na een aantal jaar kreeg ik telkens het gevoel dat er iets ontbrak. Dit zorgde ervoor dat ...

         ... ik regelmatig van job veranderde

         ... mijn zelfvertrouwen daalde

         ... ik een grote druk ervaarde

         ... ik uiteindelijk in een burnout terechtkwam

 

Mezelf gevonden

Dit veranderde voor mij door mijn opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie waarbij ik in verschillende vakken inzicht kreeg in wie ik zelf als persoon was, welke waarden, talenten en competenties ik heb en hoe ik echt voor mijn eigen waarde kon gaan staan in mijn werk en persoonlijk leven. Dit samen met het lezen van heel veel boeken, het volgen van een extra opleiding rond stress- en burnoutcoaching en gesprekken met mijn psycholoog gaf me na 15 jaar eindelijk het gevoel mezelf gevonden te hebben. Vanaf dat moment maak ik enkel nog keuzes die dicht bij mezelf aansluiten.

 

Feedback docent burnoutcoaching

Beste Ine, je hebt de cursus burn-out coach succesvol afgerond! Uit je verslaglegging heb ik je leren kennen als iemand met veel kwaliteiten: • vriendelijk • open • inlevend • praktisch • enthousiast • gedreven • efficiënt • assertief • diplomatiek • professioneel • inzicht. Dit zijn allemaal belangrijke kwaliteiten voor een (burn-out) coach. Ik wens je alle succes toe met de dingen die je gaat ondernemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat je een prima (burn-out) coach zult zijn.

 

Boost4Work: mijn energie en passie!

Deze ervaring tijdens mijn opleiding Master Arbeids- en Orginasatiepsychologie zorgde ervoor dat ik de beslissing genomen heb om mijn voltijdse job in te ruilen voor een halftijdse job en te starten als zelfstandig coach in bijberoep en zo is Boost4Work ontstaan. Ik zet me dagelijks vol energie en passie in om werknemers en organisaties een boost te geven om meer vitaliteit, energie en plezier voor zichzelf of hun medewerkers te realiseren.

 

Mijn passie, missie en visie

Ik werk vanuit mijn passie: bewustwording, empowerment en kennisoverdracht. 

 

Mijn missie is dat iedere persoon het recht heeft op een job en leven waarin hij vol energie, plezier en balans kan staan. Wat mij drijft is om van werken én leven een fijnere ervaring te maken voor iedereen.

 

Mijn visie is om coaching, advies en opleiding zowel preventief als curatief  in te zetten om werk- en stressgerelateerde problemen op individueel of organisatorisch niveau te voorkomen en/of aan te pakken. 

Ik wil mensen en organisaties coachen bij hun streven naar het ervaren van meer vitaliteit binnen hun job of organisatie zodat iedere werknemer echt met volle energie en een extra boost aan het werk kan in een job en organisatie dat volledig aansluit bij hun persoonlijkheid, interesses, waarden, normen en capaciteiten.